Blogg

Vita klänningar

7 jul 2018

Vi har en hel del sajter om klänningar och en av dom vi satsar mest på är Vita klänningar. Vilket är en sajt med en topplista över sajter som har egna sektioner för just vita klänningar. Du har bland annat Nelly och Halens i toppen. Sen bloggar vi självklart även med tips på snygga klänningar. Speciellt med tips på studentklänningar i och med att dom ofta är just vita. Vi har dock även andra kategorier så som nyårsklänningar och andra festklänningar. Vi har flera nya sidor om kläder så titta gärna in kategorin för att se vårt innehav där.

Halloweendräkter

24 jun 2018

Halloweendräkter blir bara mer och mer populärt för varje år som går och halloween är den absolut populäraste temadagen i Sverige. Halloween började firas redan på 50-talet men växte sig starkt under 90-talet speciellt och är idag så stort att alla vet vad det är och många firar det. Dock har många svårt att hålla isär alla helgons dag och halloween. På vår sajt Halloweendräkter.nu reder vi ut alla såna frågetecken kring halloween och guidar dig genom alla halloween kostymer vi kan hitta på nätet. Och det är många. Flera butiker har upp emot 1000 olika kostymer till halloween. Du kan ge betyg och omdöme på samtliga butiker som exempel partykungen och partyhallen. Och varje vecka året runt skapar vi en topplista som listar dem populäraste butikerna för maskeradkläder just den veckan. Vårt mål är inte bara skapa den största och bästa guiden för halloween utan vi vill bli den största och bästa guiden om maskeradkläder året runt.

Snabblån

22 jun 2018

Idag har vi börjar bygga ut guiderna om snabblån på Kontantinsats för att bredda våran räckvidd ännu mer. Vårt huvudfokus är som vanligt att få flera i Sverige att veta att det är möjligt att låna till kontantinsatsen och ha den bredaste jämförelsen för alla som vill ta ett blancolån till sin insats. Men vår vision är att bygga den största och bästa bloggen för alla som ska låna pengar och vill ha information, omdömen, betyg och recensioner om alla lån i Sverige. Jag kommer skriva mycket mer i ämnet inom kort.

Billån utan kontantinsats

10 jun 2018

Billån utan kontantinsats är helt enkelt ett privatlån och det är något vi verkligen skriver mycket om på våra sidor om lån. För vi tror inte så många vet om att det finns fler alternativ när man ska låna till bil. Att man måste lämna bilen som säkerhet och alltså måste uppfylla alla krav som ett sådant lån innefattar. Men så är det ju inte alls. Det är något vi satsar hårt för att informera om. Så besök gärna våran sida där vi tar upp just Billån utan kontantinsats. Vi försöker uppdatera sidan med dom senaste nyheterna hela tiden.

Guider om att låna pengar

6 jun 2018

Låna pengar är en av våra främsta nischer. Vi har drivit sajter om att låna pengar online i snart 7år och har drivit det som företag till större delen av den perioden. Vi har byggt upp ett stort nätverk av fristående sajter om att låna pengar i olika kategorier av lån och du kan läsa mer om det under Låna pengar. Där skriver vi mer om var vi finns i nischen.

När kommer spelschema allsvenskan?

18 maj 2018

När kommer spelschema allsvenskan? Vi skriver ju som ni vet väldigt mycket om spela om pengar och det blir mycket speltips på just allsvenskan så att veta när spelschemat kommer är väldigt viktigt för oss. Och för dig som vill vet när det kommer så är det alltså i december det brukar komma. Men för er som följer våran blogg så brukar vi skriver ut när det kommer. Men första veckan i december har det kommit senast till exempel. Och med senast menar vi 2017. För allsvenskan 2018.

Många söker på spelbolag vid Eurovision

12 maj 2018

Idag har vi märkt en stor efterfrågan om att spela om pengar på Eurovision. Och flera medier har skrivit om det. Bland annat Metro som skriver att enligt spelbolagen så kommer Sverige och Benjamin på plats 6. Och vinnaren spås bli något av länderna Cypern, Israel, Frankrike, Litauen och Tyskland. Men om vi ska tro deras spådom så kommer Sverige i alla fall bli bäst i norden. Om du vill se vad vi skriver om det kan du titta in sidan Betting vi har på Spelbolagslistan. Det är nämligen där vi dagligen kommer med speltips vad gäller just spel på odds.

Det är ett billån utan kontantinsats

9 maj 2018

Vi skriver väldigt mycket om billån utan kontantinsats där våran guide på Kontantinsats.se som heter just Billån utan kontantinsats är våran största i ämnet. Idag har vi uppdaterat guiden hela dagen och vi hoppas att ni ska se skillnad efter renoveringen. Vi har verkligen försökt bygga en guide som alla kan ha nytta av. Oavsett om du kan mycket om ekonomi eller ingenting alls. Alla ska kunna hitta det dom söker. Tyvärr har billån i USA blivit en het potatis efter att dom försöker tjäna pengar på folk som inte kan betala lån till en bil egentligen. Precis som dom gjorde med bolån vid förra finanskrisen. Men våran guide försöker vi göra så våra besökare inte blir en av alla dessa.

LeoVegas populärast i april

2 maj 2018

I april var det LeoVegas som var populärast hos våra besökare och det har dom förmodligen blivit med sina enormt bra bonusar dom haft sista tiden. Om du använder deras bonusar fullt ut kan du alltså för över 50.000kr mer att spela för än vad du sätter in. Det är verkligen en riktigt bra bonus. Och spelar du dina kort rätt så att säga så kan det göra att du vinner mycket större än utan bonus. LeoVegas leder så här i början av maj och vi får se hur resten av månaden kommer ta sig. Vi kommer självklart rapportera om allt som vanligt.

Lendo

28 apr 2018

Lendo är en låneförmedlare som vi har jobbat med ända sedan starten runt 2011 någon gång och det har varit det lånet som varit överlägset populärast hos våra besökare. Vi skriver väldigt mycket om dom och du kan bland annat läsa våra veckorapporter i våran sajt Kontantinsats.se där vi varje vecka sammanställer hur många lån som våra besökare tar hos Lendo. Titta in menyn för att se fler vi samarbetar med.

Idag har vi skrivit om insättningsbonus

19 apr 2018

Om du söker insättningsbonus där du kan få mer pengar än vad du sätter in ska du läsa våran guide insättningsbonus. Vi har skapat den eftersom vi själva vill ha den guiden. Vi spelar själva varje vecka så om du vill se vad vi använder av oss själva kan du titta in denna sida. Vi tycker du ska läsa på Wikipedia för att se vad vi menar med detta. För vi älskar betting och hoppas så klart att du vill läsa allt vi skriver om det eftersom vi brinner så mycket för det.

Vi storsatsar på spelbolag

18 apr 2018

Vi har dragit upp tempot rejält för våran blogg om spelbolag och kommer den närmaste tiden bygga om våran sajt rejält för att berätta mer exakt om våran verksamhet som mer och mer börjar ta en form som är mindre luddig än tidigare. Vi kommer enkelt kunna berätta om vad vi håller på med och vi hoppas ni är med. I länken uppdaterar vi allt om denna satsning där du kan följa varje steg helt enkelt. Vi gillar själva bonusar man kan få hos spelbolagen idag och använder själva fler i veckan. Därför tycker vi extra mycket om den här satsningen. Även om vi inte kommer annonsera på den alls i början.

Många lånade pengar till insatsen i mars

6 apr 2018

Det var många som valde att låna pengar till insatsen i mars i jämförelse med februari. Förmodligen har det att göra med medias rapportering av bostadsmarknaden. Den var nämligen mycket mer frekvent i februari i jämförelse med mars. Och det gör att folk blir mindre oroliga och börjar köpa bostäder igen.

Låna till kontantinsats

6 apr 2018

Är du ute efter att låna till kontantinsats kan du titta in våran presentationssida om våra sajter om Kontantinsats. Vi driver en sajt inom just låna till kontantinsats då vi tycker det fattas vettig info om just det och därför denna sajt till år 2010. Och den har vi sedan fortsatt driva sedan dess och det kommer vi fortsätta göra då vi tycker om det väldigt mycket. Du kan som sagt se vad vi skrivit om det i menyn och sedan ta dig fram där.

Maskeradkläder

25 mar 2018

Här hittar du sidor med under kategorin: Maskeradkläder. Vi har bland annat sajten om Tomtedräkt där vi skriver om allt som har med jul att göra. Om du vill se vilka sidor vi driver i nischen kan du besöka startsidan och läsa mer. Där försöker vi uppdatera så mycket vi bara kan och det gör vi flera gånger i veckan.

← Äldre inlägg