Bostadsmarknaden augusti 2017

Bostadsmarknaden hade en sval sommar men i augusti så var det dags för uppgång igen. Och det beror förmodligen på att folk börjar komma tillbaka från semestrarna helt enkelt. Vi märkte en ökad trafik men inte ökat lånande. Bostadsrätterna gick upp 1% i aug 2017. Totalt 8% i år. Villorna låg stilla i aug men har ökat 9% i år. Fritidshus har 10% bara i år.

15 sep 2017