Svenska Lånenätverket

Svenska Lånenätverket är vårt närverk där vi samlar våra viktigaste domäner och sajter inom vertikalen lån. Vi försöker bygga Sveriges bästa och bredaste innehav inom lån och är en bra bit på vägen. Det vi framförallt försöker göra är att skapa sajter som ger mervärde till våra besökare. Sedan behöver vi faktiskt inte tänka på så mycket mer än så egentligen. För så länge våra besökare är nöjda så är vi nöjda.

För att göra våra besökare nöjda så utvecklar vi vårat innehav dygnet runt året runt. Det är vi ganska så ensamma om och det gör att vi springer snabbt. Förhoppningsvis så snabbt att vi springer om och förbi alla andra. Vi har utvecklat vårat sätt att hantera virtuella fastigheter nästan så länge som Internet funnits. Det gör så klart att vi har en stor fördel även där. Vi har domäner som har ålder som en häst - så att säga. Vi har utvecklat många av domänerna i decennier och tänker extremt långsiktigt. Vi har sajter som ofta är 10 gånger så gamla som våra konkurrenter. För varje gång vi för en förbättring som gör sajten ännu bättre så blir det väldigt mycket svårare för våra konkurrenter att ta marknadsandelar av oss. Vi bygger inget närverk för att tjäna pengar nästa vecka - vi bygger det för att det ska leva för evigt.

Våra stora innehav inom Svenska Lånenätverket

Här kommer vi sammanfatta våra stora innehav inom Svenska Lånenätverket. Vi här även fler domäner och sajter inom just lån än dessa men då ligger dom i andra nätverk som är mindre. Det kan till exempel vara så att båtlån ligger i nischen om och kring just båtar istället.

29 Nov 2022