Kontantinsats.se - Sajten om att låna till kontantinsatsen

Låna till kontantinsats vid köpa av bostad har blivit väldigt vanligt. Speciellt efter att Finansinspektionen införde nya regler 1 oktober 2010 som gjorde att man måste ha minst 15 procent i kontantinsats istället för tidigare 10 procent.

Kontantinsats.se har vi en topplista över privatlån som genereras efter vilka lån våra besökare väljer. Bland dem vi listar hittar man bland annat Lendo och ICA Banken.

Senaste uppdaterade inläggen från Kontantinsats

Hitta Kontantinsats i sociala medier

Här kan du hitta Kontantinsats i sociala medier. Twitter, Facebook med mera. Du får väldigt gärna följa oss där så du kan ta del av alla nyheter.

Kontantinsats är någon alla som köper en bostad måste lägga fram. Det är lag på 15 procent och det är väldigt få som har möjligheten att lägga upp så mycket pengar. Därför kan man behöva låna till sin kontantinsats. Kontantinsats när du ska köpa bostad eller kontantinsats när du ska köpa bil. Det är två tillfällen då kontantinsats oftast kommer upp. Ska man låna till kontantinsatsen?

Mer om att låna pengar:

Läs mer under Låna pengar här på MediaTail.se.

Kontantinsats.se heter våran blogg

Om hur du kan låna till kontantinsatsen och sajten har varit i våran ägo sedan 2010. I början var det en blogg om enbart lån med kontantinsats men har senare även börjat handla om allt som har med lån att göra. Våran vision är nu att skapa den största och bästa ekonomi-bloggen kring lån. Det gör vi genom att skapa något som vi inte hittar någon annanstans. Vi vill lägga makten åt låntagaren och inte långivaren. Vår vision är att du som besökare själv ska få så bra överblick över lån som möjligt. Därför listar vi banker, mindre långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänster. På så sätt hoppas vi skapa den bredaste jämförelsen av alla. Vi har topplistor, omdöme, betyg, recensioner om alla lån. Nu tar vi nya steg och får en helt ny design. Vi hoppas få ut den innan året är slut och med den hoppas vi att vi kommer bli ännu större och bättre och ge våra besökare ännu bättre och relevantare sajt.