Låna pengar

Svenska Lånenätverket är vår gren där vi har ett nätverk av premiumsajter inom lån och ekonomi i Sverige. Vi kommer lista ensammanfattning av sajterna här inom kort.

Låna till kontantinsats

Vi har bland annat en sajt om att låna pengar till kontantinsatsen och den kan du läsa mer om under: Kontantinsats där vi uppdaterar hela tiden omdet.

Bolånekalkyl

Bolånekalkyl är något alla som ska ta ett bolån gör. Det är helt enkelt en kalkyl över hur ett bolån kan se ut. Du kan läsa mer under Bolånekalkyl här på MediaTail.se. Bolånekalkyl är ju något alla gör som ska ta ett bolån. Under våran sajt Bolånekalkyl.nu hittar man därför en lista på långivare som har så att man kan göra sin bolånekalkyl online på nätet.

Sen listar vi även andra typer av lån som kan vara relevanta när man ska sälja och köpa ny bostad. Vi bloggar även om allt som har med bolån och köp av bostad att göra. Går gärna in och titta på vårt projekt och tyck till nedan. Vi kommer skriva mer och mer om detta och du kan se det nedan. Vi försöker göra det så enkelt som möjligt att hitta den bästa ränta för sitt bolån. Och det gör vi med guiderna på sidorna Kontantinsats framförallt.

Båtlån

Det har väl förmodligen inte undgått något hur stor båtlivet har blivit. Speciellt efter corona som fick ut många på sjön istället för att åka utomlands. Vi hade ett rekordord vad gäller just båtlån och har en av Sveriges största sajter inom just lån till båt i skrivande stund.


Storbankerna gör enorma vinster på bolån

Ja storbankerna fortsätter göra enorma vinster på bolån. Du kan bland annat läsa om det här. Våra 4 storbanker Swedbank, Nordea, Handelsbanken och Swedbank ska ha gått med 4,3 miljarder i vinster BARA I SEPTEMBER 2017. Bolånemarginalen är dock påväg neråt vad det verkar. Men det går ju uppenbarligen ingen nöd på dom. Kanske måste branschen få samma konkurrens som vid mindre lån så som privatlån, snabblån och liknande?

Låna pengar online på nätet

Låna pengar online på nätet är en nisch vi satsar mycket på. Vi driver ett nätverk av sajter som är helt fristående från varandra och handlar om olika typer av lån. Vi har samlat alla under Lånenätverket. Där driver vi alltså en hel rada olika sajter om ekonomi, lån och försäkringar.

Sajter vi listar


4 May 2024