Billån

Billån har många och ändå vet få hur det fungerar - konstigt va? Lån till bil inför sommaren? I mars och april glöder billånen ute i landet och det är månaderna då det sägs vara flest människor som väljer att låna pengar till bil. I Lyxfällan ser vi ofta folk som hamnar i trubbel efter ha lånat pengar till bil och sedan inte betalat av den i samma tak som bilens värde sjunkit och sedan bytt bil och gjort samma sak igen.

Tänk på att bilar sällan går upp i värde

Bilar är sällan en bra affär säger många - men kan man inte ta ett billån utan att hamna i trubbel? Många i Sverige är beroende av att äga en bil för att ens liv ska fungera. Många behöver bil för att ens kunna ta sig till jobbet. På vår sajt Bästa billån försöker vi skapa en guide om enbart billån och där våra besökare själva ska kunna jämföra billån och veta vad dom bör tänka på för att undvika att hamna i trubbel när dom ska ta lån till bil.

Våra besökare ska lära sig jämföra själva

Vi vill helt enkelt att besökarna själv ska ta ansvar för sin ekonomi och vara pålästa. Där kan du läsa och lämna betyg och omdöme om samtliga billån och se vilket som är populäraste just den här veckan. Vilket Swedbank billån är i skrivande stund men gå gärna in och se vilket billån som är populäraste just nu.

29 Jan 2024