Blogg

RSS

Elbolag - Jämför elavtal

11 Sep 2023

Vi har köpt domänen Elbolag.se och visionen med sajten är att skapa en sajt som får svenska folket att jämföra elbolag, elavtal och elpriser i större utstäckning. I och med att elpriserna nått rekordpriser så allt fler svenskat börjat spara el mer och mer. Och där med även börjat se över sitt elavtal och vilket elpris man har. När allt fler har elbilar så blir det ännu viktigare. Vi använder mer och mer el och det gör att det blir allt viktigare att jämföra elbolag, elavtal och elpriser. Så titta gärna in du med för att se hur du kan spara el och få bättre elavtal och där med bättre elpris. För vem vill inte ha lägre elräkning?

Båtlån

8 Sep 2023

Båtlån har kanske aldrig varit större? Allt fler vill ut på sjön och speciellt i och med vad corona gjort mot världen och Sverige. Det är minst sagt vanligare med semester i Sverige än utomlands just nu och det har gjort att allt fler vill köpa båt. Vi har sedan länge Båtlån i vårt innehav. Det är en sajt helt om lån till båt där vi publicerar så mycket vi hinner om båtköp, båtägande och båtbranchen.

En sida helt om sneakers?

22 Aug 2023

Japp, idag köpte jag alltså en sida för enbart sneakers. Du hittar den rätt och slätt under domänen Sneakers. Jag älskar verkligen sneakers och har i omgångar samlat på skor på ett kanske inte så hälsosamt sätt. Där det slutat med att jag skänkt och sålt stora delar och sedan lovat mig själv att inte köpa så många nya skor hela tiden. Det har inte gått jättebra. Men bättre åtminstone. Därför tänkte jag göra det lite annorlunda nu och börja skriva om sneakers istället. Kanske kan det få mig att köpa mindre skor? Vi får se. Kärleket till skor är konstant.

Bäst i test 2023

17 Aug 2023

Våra sajter inom Bäst i test

Vi har några sajter inom bäst i test med lite olika inriktning men vi har en sajt som vi lägger det mesta fokuset på och det är den du kan läsa om här.

Vilka vinterdäck är bäst i test just nu? Vi äger en sajt som vi hoppas ska hjälpa dig med just detta. Alltså vart man kan hitta bäst i test och vilka produkter som är bäst just nu. I olika kategorier. Vi kommer gå ut med vilken sajt vi har köpt inom kort. Vi kommer satsa väldigt mycket på den sajten.

Bäst i test är något vi verkligen tror kommer växa enormt mycket dom närmaste åren. Det är redan stort men vi tror det kommer bli mycket större. För det är på nätet folk kommer välja att jämföra och hitta dom bästa priserna men även dom bästa produkterna. För vilken ansiktskräm ska man ha?

Privatlån

12 Jul 2023

Sms-lån och snabblån är samma sak

Idag har vi börjar bygga ut guiderna om snabblån på Kontantinsats för att bredda våran räckvidd ännu mer. Vårt huvudfokus är som vanligt att få flera i Sverige att veta att det är möjligt att låna till kontantinsatsen och ha den bredaste jämförelsen för alla som vill ta ett blancolån till sin insats. Men vår vision är att bygga den största och bästa bloggen för alla som ska låna pengar och vill ha information, omdömen, betyg och recensioner om alla lån i Sverige. Jag kommer skriva mycket mer i ämnet inom kort.

Privatlån är lån där du inte lämnar något i säkerhet och det är ett av de lånen vi skriver om allra mest.

Låna pengar

6 Jul 2023

Svenska Lånenätverket är vår gren där vi har ett nätverk av premiumsajter inom lån och ekonomi i Sverige. Vi kommer lista ensammanfattning av sajterna här inom kort.

Bolånekalkyl

Bolånekalkyl är något alla som ska ta ett bolån gör. Det är helt enkelt en kalkyl över hur ett bolån kan se ut. Du kan läsa mer under Bolånekalkyl här på MediaTail.se. Bolånekalkyl är ju något alla gör som ska ta ett bolån. Under våran sajt Bolånekalkyl.nu hittar man därför en lista på långivare som har så att man kan göra sin bolånekalkyl online på nätet.

Sen listar vi även andra typer av lån som kan vara relevanta när man ska sälja och köpa ny bostad. Vi bloggar även om allt som har med bolån och köp av bostad att göra. Går gärna in och titta på vårt projekt och tyck till nedan. Vi kommer skriva mer och mer om detta och du kan se det nedan. Vi försöker göra det så enkelt som möjligt att hitta den bästa ränta för sitt bolån. Och det gör vi med guiderna på sidorna Kontantinsats framförallt.

Låna till kontantinsats

Vi har bland annat en sajt om att låna pengar till kontantinsatsen och den kan du läsa mer om under: Kontantinsats där vi uppdaterar hela tiden omdet.

Båtlån

Det har väl förmodligen inte undgått något hur stor båtlivet har blivit. Speciellt efter corona som fick ut många på sjön istället för att åka utomlands. Vi hade ett rekordord vad gäller just båtlån och har en av Sveriges största sajter inom just lån till båt i skrivande stund.


Schibstedt köper Compricer för 135 miljoner

Schibstedt som även äger Lendo, Aftonbladet och Blocket bland annat köpte Compricer för 135 miljoner år 2013. Men sedan fanns det även en så kallad tilläggsköpeskilling som ska ha varit baserad på resultat och där ska dom ha fått runt dubbelt så mycket till slut. Det vill säga runt 270 miljoner. Om det sedan blev så eller inte vet vi inte tyvärr. Hur som helst så verkar Compricer ha blivit en strålande affär för det börsnoterade företaget Schibstedt. Vill du se fler liknade affärer är det bara följa våran blogg.

Storbankerna gör enorma vinster på bolån

Ja storbankerna fortsätter göra enorma vinster på bolån. Du kan bland annat läsa om det här. Våra 4 storbanker Swedbank, Nordea, Handelsbanken och Swedbank ska ha gått med 4,3 miljarder i vinster BARA I SEPTEMBER 2017. Bolånemarginalen är dock påväg neråt vad det verkar. Men det går ju uppenbarligen ingen nöd på dom. Kanske måste branschen få samma konkurrens som vid mindre lån så som privatlån, snabblån och liknande?

Sajter vi listar

Låna pengar online på nätet

Låna pengar online på nätet är en nisch vi satsar mycket på. Vi driver ett nätverk av sajter som är helt fristående från varandra och handlar om olika typer av lån. Vi har samlat alla under Lånenätverket. Där driver vi alltså en hel rada olika sajter om ekonomi, lån och försäkringar.

Kontantinsats - Låna till kontantinsats, går det?

21 Jun 2023

Låna till kontantinsats vid köpa av bostad har blivit väldigt vanligt dom senaste åren. Speciellt efter att Finansinspektionen införde nya regler 1 oktober 2010 som gjorde att man måste ha minst 15 procent i kontantinsats istället för tidigare 10 procent. Därför startade vi samma år sajten Kontantinsats.se - Låna till kontantinsats där vi helt enkelt visar svenska folket möjligheten att ta ett privatlån till insatsen. Så länge ens ekonomi och bank tillåter det. För tyvärr vet alldeles för få om denna möjlighet. Bland dom vi listar som möjliga privatlån till insatsen hittar du många stora kända banker och långivare så som Lendo och ICA Banken för att ta två exempel. Se alla långivare och banker på vår sajt.

Vi listar även billån utan kontantinsats

Vi listar även billån utan kontantinsats där våran guide Billån utan kontantinsats är våran största i ämnet. Billån utan kontantinsats är helt enkelt ett privatlån och det är något som verkligen blivit populär hos våra besökare. För vi tror inte så många vet om att det finns fler alternativ när man ska låna till bil. Att man måste lämna bilen som säkerhet och alltså måste uppfylla alla krav som ett sådant lån innefattar. Men så är det ju inte alls. Det är något vi satsar hårt för att informera om.


Kontantinsats är någon alla som köper en bostad måste lägga fram. Det är lag på 15 procent och det är väldigt få som har möjligheten att lägga upp så mycket pengar. Därför kan man behöva låna till sin kontantinsats. Kontantinsats när du ska köpa bostad eller kontantinsats när du ska köpa bil. Det är två tillfällen då kontantinsats oftast kommer upp. Ska man låna till kontantinsatsen?

Därför listar vi banker, mindre långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänster. På så sätt hoppas vi skapa den bredaste jämförelsen av alla. Vi har topplistor, omdöme, betyg, recensioner om alla lån. Nu tar vi nya steg och får en helt ny design. Vi hoppas få ut den innan året är slut och med den hoppas vi att vi kommer bli ännu större och bättre och ge våra besökare ännu bättre och relevantare sajt.

Våran sajt Kontantinsats

Om hur du kan låna till kontantinsatsen och sajten har varit i våran ägo sedan 2010. I början var det en blogg om enbart lån med kontantinsats men har senare även börjat handla om allt som har med lån att göra. Våran vision är nu att skapa den största och bästa ekonomi-bloggen kring lån. Det gör vi genom att skapa något som vi inte hittar någon annanstans. Vi vill lägga makten åt låntagaren och inte långivaren. Vår vision är att du som besökare själv ska få så bra överblick över lån som möjligt.

Allt fler väljer att Låna till kontantinsats

Är du ute efter att låna till kontantinsats kan du titta in våran presentationssida om våra sajter om Kontantinsats. Vi driver en sajt inom just låna till kontantinsats då vi tycker det fattas vettig info om just det och därför denna sajt till år 2010. Och den har vi sedan fortsatt driva sedan dess och det kommer vi fortsätta göra då vi tycker om det väldigt mycket. Du kan som sagt se vad vi skrivit om det i menyn och sedan ta dig fram där.

Lån billån aldrig bli som i USA

Tyvärr har billån i USA blivit en het potatis efter att dom försöker tjäna pengar på folk som inte kan betala lån till en bil egentligen. Precis som dom gjorde med bolån vid förra finanskrisen. Men våran guide försöker vi göra så våra besökare inte blir en av alla dessa.

Sverige fortsätter låna till kontantinsatsen med privatlån

Det pratar extremt mycket om bolånemarknaden just nu. Man kan höra det på korgen, på bussen, i kassakön, i fikarummet. Ja just nu pratas det om det överallt känns det som. Media fyller på med mer om det varje dag eftersom det drar till sig så mycket klick. Och klick är lika med pengar. På SvD kan man idag läsa om svenskarna fortsätter låna pengar till kontantinsatsen för att kunna komma in på bostadsmarknaden. Och det lär inte bli ovanligare för att marknaden verkar somna in nu.

För hur längre bopriser desto fler kommer kunna ta ett privatlån till kontantinsatsen. Och så måste det väl få vara? Vi måste kunna ta privatlån. Vi driver Kontantinsats.se sedan 2010 och sitter på väldigt mycket statistik om detta. Och det vi kan se är att folk inte lånar mer än dom inte kan betala. För det är väldigt svårt att låna till insatsen och ett bolån om man inte har ekonomin för det. Det finns mer pengarna i stugorna än vad som verkar finnas med i kalkylen för hur skuldtyngda svenskarna är. För vi tror nämligen att dom flesta väljer att spara pengar på olika sätt istället för att betala av bostaden. Vi tror det kommer ärvas mer pengar än någonsin dom närmaste åren.

Kan man fortfarande låna till kontantinsats?

För er som följt våran blogg ett tag vet att vi skriver väldigt mycket om just lån till insatsen eftersom vi äger Kontantinsats.se där den hör till en av våra största sajter i Lånenätverket. Och vi ofta in frågan om man kommer kunna låna pengar till insatsen även 2018. Därför tänkte vi i det här inlägget berätta våra tanker om det. Vi tror att dom aldrig kommer ta bort möjligheten att ta blancolån till insatsen. Däremot kanske begränsa den genom att man måste ha 5% själv där man sparat ihop pengarna och sedan kan man ta privatlån för 10% och sedan bolån på resterande 85%. Det är vad vi tror efter ha följt detta varje vecka ända sedan år 2010. Alltså i över 7år. Och vi kan se att andra länder gått åt detta hållet. Och då brukar det kunna bli så att Sverige tar efter.

Låna till kontantinsats är det många som måste göra

Låna till kontantinsats är det många som måste göra för att ha en chans att komma in på bostadsmarknaden idag i och med att kontantinsatsen ligger på så mycket som 15 procent. Kontantinsats.se listar olika typer av lån man kan ta när man behöver låna till en kontantinsats på till exempel en bostad.

Inget ras på bostadsmarknaden

Just nu skriver media om bostadsmarknaden flera gånger om dagen. Och vad är det egentligen som händer? Vice riskbankschef tror inte på nedgång alltså. Vi får väl se om han har rätt eller fel inom någon månad. Vi tror att nya amorteringskraven 2018 är helt förödande. Det är klart att folk kommer låna mindre pengar men hur kommer det påverka Sveriges ekonomi? Det är många som köpt väldigt dyra bostäder nu pga väldigt låg ränta under väldigt många år. En låg ränta som blev låg för att få igång ekonomi genom att folk lånade pengar. Och nu ska man alltså köra över dom som lånat pengar genom att skapa ras på bostadsmarknaden?

Hitta Kontantinsats i sociala medier

Här kan du hitta Kontantinsats i sociala medier. Twitter, Facebook med mera. Du får väldigt gärna följa oss där så du kan ta del av alla nyheter.

Samla lån - Varför ska man samla lån och krediter?

30 May 2023

Samla lån heter vår sajt om om att Samla lån. Vi äger och driver Samla lån med våran del av företaget som heter Svenska Lånenätverket. Det är grenen med enbart ekonomi-sajter. Framförallt sajter inom lån. Låna pengar online på nätet har dom senaste 10åren fullkomligen exploderat.

Därför satsar vi på Samla lån

Svenska Lånenätverket är hårt nischade ekonomi-sajter där vi har som vision att bygga Sveriges bästa sajter om just den hårda nischen. Samla lån är till exempel en sajt som vi hoppas ska vara det självklara valet för alla som dragit på sig många små lån och vill samla dessa till ett större lån och på så sätt få ner sina kostnader.

Vi vill helt enkelt att en besökare ska känna att dem hittat exakt vad dom söker när du kommit in till vår sajt och vill samla lån och krediter till ett stort lån. Vi hoppas att man kommer besöka oss innan man behöver en skuldsanering och istället kan ta tag i sin ekonomi själv. Vilket är allt annat än lätt för alla. Speciellt om man inte mår helt bra, är sjuk eller inte har något jobb. Vi försöker ta med alla möjliga scenarior på vår sajt om att samla lån och krediter på ett ställe. Vi vill vara en sajt som hjälper folk att hjälpa sig själva.

Ett av få lån som gör ens ekonomi bättre

De flesta lånen är lån som gör ens ekonomi sämre i och med att man helt enkelt får högre skuld. Men samlingslån är ett av få lån som inte gör det. För om du har många dyra smålån och slår ihop det till ett stort lån med bättre ränta så får man bättre ekonomi direkt. I och med att lånet helt enkelt kostar mindre.

Spelbolag - Vi jämför casinon och bettingbolag

27 May 2023

En av nischerna vi skriver om är spelbolag. Spelbolag med casino och betting framförallt men även Lotto och andra spel om pengar. Vi har börjat satsa väldigt mycket på spelbolag och har börjat jobba varje dag med casino, betting, speltips med mera. Vi har själva spelat om pengar på nätet online sedan flera år tillbaka och gör det nästan dagligen. Därför vart vårt steg in i spelnischen naturlig och vi drivs så mycket av innehållet att det är kul hela tiden. Därför kommer vi börja skriver mer och mer om detta här på bloggen och det hoppas vi så klart att ni ska gillar.

Vi satsa mer på spelbolag och att låna pengar. Andra nischer ligger lite mer vilande. Detta eftersom vi har begränsat med timmar på dygnet helt enkelt och måste satsa på sådant som vi är intresserad av mest och det är spelbolag och privatekonomi helt enkelt. Därför är det att låna pengar och casino online som vinner. Du kan läsa mer om det på startsidan.

Våran lista över 100 kr gratis casino

100 kr gratis casino heter våran stora guide över vilka spelbolag som har bonusar som gör att du får just 100kr gratis casino att spela för. Oavsett vad det är för spelautomat eller casinospel. Det här är en av våra största guider där vi satsar mest tid i år. Så vi hoppas att du inte blir missnöjd när du tittar in på 100 kr gratis casino. Det är många nätcasinon som ger det här just nu men i och med dom nya lagarna för nätcasinon i Sverige som kommer börja gälla nästa år så kan det är försvinna eller minskas ner. Därför bör du passa på nu och ta dig igenom våra lista och se vart du kan hämta bonusar reda nu. Just nu är det LeoVegas som leder trots att dom inte har 100kr utan 20 free spins helt gratis i stället.

Guiden 100 kr gratis casino en del av Spelbolagslistan

Det är under vårat projekt Spelbolagslistan som vi lagt denna guide. Det är en sajt vi satsar väldigt mycket på för att bygga upp den till landets största guide över spelbolag och då framförallt nätcasinon.

Våran lista över 100 kr gratis casino

Jämför free spins och andra välkomsbonusar

Vi jämför free spins i många av våra sajter och det är helt enkelt helt gratis spinn på spelautomater som olika spelbolag erbjuder. Det är otroligt uppskattat av våra besökare och du kan läsa mer om detta under våran sida Free spins där vi förklarar mer om det för att du som besökare ska veta mer exakt vad vi håller på med vara dag. För vi skriver om gratisspinn varje dag.

När kommer spelschema allsvenskan?

Vi skriver ju som ni vet väldigt mycket om spela om pengar och det blir mycket speltips på just allsvenskan så att veta när spelschemat kommer är väldigt viktigt för oss. Och för dig som vill vet när det kommer så är det alltså i december det brukar komma. Men för er som följer våran blogg så brukar vi skriver ut när det kommer. Men första veckan i december har det kommit senast till exempel. Och med senast menar vi 2017. För allsvenskan 2018.

Vi storsatsar på sajter om spelbolag i Sverige

Vi har dragit upp tempot rejält för våran blogg om spelbolag och kommer den närmaste tiden bygga om våran sajt rejält för att berätta mer exakt om våran verksamhet som mer och mer börjar ta en form som är mindre luddig än tidigare. Vi kommer enkelt kunna berätta om vad vi håller på med och vi hoppas ni är med. I länken uppdaterar vi allt om denna satsning där du kan följa varje steg helt enkelt. Vi gillar själva bonusar man kan få hos spelbolagen idag och använder själva fler i veckan. Därför tycker vi extra mycket om den här satsningen. Även om vi inte kommer annonsera på den alls i början.

Vill du jämföra spelbolag?

Då kan du besöka våran tjänst Spelbolagslistan.se! Där skriver vi om spelbolag varje dag året runt. Vi fokuserar väldigt mycket på jackpottar och då framförallt från NetEnt som är vår favorit leverantör av spelautomater till olika spelbolag. Vi har guider som är extra populära hos våra besökare och det är framför allt nya casinon och casinon som gör till två av dom mest populära just nu. Så om du vill se hur vi jämför casinon så kan du titta in där. Där skriver vi om alla casinon vi skriver om och sedan vilka som är nya hos oss eller som startat nyligen. Vi har fler sidor om nätcasinon men det där är våra populäraste just nu.

jämför spelbolag och nya casinon

Vi kommer börja skriva mer om just casino och spelbolag

Nej det är ju ingen hemlighet för er som följer oss att vi älskar nätcasinon. Vi har ju som bekant många sajter i många olika nischer men det är framförallt just spelbolag och nätcasinon vi brinner för. Förmodligen för att vi själva spelar om pengar på nätet nästan varje dag. Därför kommer vi mer och mer styra över vår verksamhet till enbart casinon och lån. Vi kallar det Spelbolagsnätverket och Lånenätverket. Kanske kommer det bli två separata bolag framöver till och med.

Våra sajter om Casino

Att spela på casino online på nätet har snabbt blivit otrolig populärt. Tidigare var det poker som var populärt när det gäller spel på nätet men nu skulle vi nog säga att det tagits över av casino. Kanske framförallt eftersom det finns många eftertraktade jackpottar många vill åt.

Nya spellagen i Sverige öppnar upp för oss

Genom att Sverige får en helt ny spellag den 1 januari så kommer vi kunna gasa på ännu mer och ta in annonsörer på våra sajter om spel. Så om du är intresserad av att läsa om vårt arbete om casinosidor och bettingsidor kan du alltså börja prenumera på bloggen. Det mesta trafiken går ner rätt kraftigt under sommaren men någon som ofta är stort även under sommaren är betting. Framförallt om det är Fotbolls-VM eller Fotbolls-EM. Nu pågår Fotboll-EM med U21-landslaget och betting på fotboll är väldigt stort. Därför lägger vi ner mycket tid på att ha dom bästa speltipsen just på dessa matcher. Vårt mål är som vanligt att våra besökare ska vinna mest pengar av alla.

Vi fortsätter jämföra spelbolag

Som vi tidigare skrivit mycket om så har vi börjar skriva mer och mer om spelbolag för varje månad som gått. Och inför 2018 så kommer vi öka det ännu mer. Vi kommer framförallt driva Spelbolagsnätverket och Lånenätverket. Det är två nätverk vi kommer satsa stenhårt på under 2018. För vi har stora vision för dessa två. Och vill du läsa mycket om just dessa kan du fortsätta följa vår blogg.

Missbruk av casino online är stort

Missbruk av casino är något vi verkligen tar med när vi gör våra sajter om spelbolag. Det gör ont i hjärtat av att läsa det här till exempel. Ingen ska behöva må så där. Spel ska vara kul och enbart ett nöje. Inget annat. Och reglerna ska vara så att det inte ska gå att missbruka. Det skriver vi väldigt mycket om när vi bloggar om spelbolag. Och vi kommer skriver mer om det från och med nu. Men tyvärr går det inte att undvika missbruk helt för då kommer man behöva sätta in såna regler för alla som begränsar folk som inte missbrukar spel. Därför gör vi allt vi kan för att filter ska kunna stoppa dom med missbruk av spel.

Samarbeten med Nätcasinon i Sverige

Vi har sedan många år tillbaka startat en sajt om just casino som vi först nu börjar dra igång på allvar. Det innebär bland annat att vi jobbar med sajten på ett eller annat sätt varje dag. Det gör att vi kommer skriva mer och mer om vårt arbete med en här sajten. Se mer under Spelbolag. Titta gärna in där och kommentera och tyck till om våra sajter om spel online på nätet. För vi älskar verkligen våra sajter och vill väldigt gärna höra vad du tycker om dom.

Vi hjälper dig hitta casino-bonus 2019

Som vi skriver i rubriken, vi hjälper dig hitta casino-bonusar 2019. Vi driver sajter i nischen spelbolag, casino och betting och där lägger vi just nu ner massor av tid att hjälpa dig att hitta casino-bonusar där det just nu är är LeoVegas Casinobonus som leder vår topplista över populäraste spelbolaget. Sedan har vi mer och mer lagt fokus på Spelberoende. Och det i gör är att vi försöker lägga mer kraft på att stoppa spelberoende genom att anpassa sajterna efter det.

Jackpotten på Mega Moolah 73 miljoner

Jackpotten på spelautomaten Mega Moolah är just nu 73 miljoner. Och vi märker verkligen att våra besökare är extra intresserad av just Mega Moolah just nu. Vi skriver väldigt mycket om just spelbolag som du förmodligen vet om du följt bloggen ett tag och det blir väldigt mycket om just Mega Moolah. Därför märker vi det extra tydligt nu när jackpotten är så enormt hög. Tänk att vinna 73 miljoner?! Vilken grej!

LeoVegas - från 0kr till 700milj på 4år

Hej! Som er som följer oss vet att vi driver ett nätverk av sajter om spelbolag och då framförallt om casino och betting. Därför följer vi den marknaden slaviskt och suger in allt vi kommer över. Så igår när jag var påväg hem från Åre så lyssnade jag på en intervju med LeoVegas grundare Gustaf Hagman. Och den var så bra att jag var tvungen att gå igenom hela LeoVegas historia idag. För grundarna Gustaf Hagman och Robin Ramm har skapat ett spelbolag som på 4år gick från 0kr till 700milj i värde. Och idag är det värt ännu mer. På ca 7år så har värdet blivit 11 miljarder. Det är en enorm ökning. Från 0kr till 11 miljarder på ca 7år. Vill du köpa aktier i LeoVegas så går det utmärkt för dom är noterade på börsen.

Jämför insättningsbonus

Om du söker insättningsbonus där du kan få mer pengar än vad du sätter in ska du läsa våran guide insättningsbonus. Vi har skapat den eftersom vi själva vill ha den guiden. Vi spelar själva varje vecka så om du vill se vad vi använder av oss själva kan du titta in denna sida. Vi tycker du ska läsa på Wikipedia för att se vad vi menar med detta. För vi älskar betting och hoppas så klart att du vill läsa allt vi skriver om det eftersom vi brinner så mycket för det.

Många söker på spelbolag vid Eurovision

Idag har vi märkt en stor efterfrågan om att spela om pengar på Eurovision. Och flera medier har skrivit om det. Bland annat Metro som skriver att enligt spelbolagen så kommer Sverige och Benjamin på plats 6. Och vinnaren spås bli något av länderna Cypern, Israel, Frankrike, Litauen och Tyskland. Men om vi ska tro deras spådom så kommer Sverige i alla fall bli bäst i norden. Om du vill se vad vi skriver om det kan du titta in sidan Betting vi har på Spelbolagslistan. Det är nämligen där vi dagligen kommer med speltips vad gäller just spel på odds.

Nya kraven på spelbolag i Sverige

Så vad dom äntligen här. Inte klubbade helt och hållet men nästan. Vi kommer förhoppningvis kunna se dom nya reglerna för spelbolag den 1 januari 2019. Det vill säga om nästan exakt ett år från och med nu. Men vad innebär det här mer än att spelbolag får verka på svensk mark med licens? Jo det blir fritt fram att marknadsföra spelbolag. Du kan bland annat läsa om det på Aftonbladet idag. Det här är så klart väldigt positivt för vår verksamhet. Då reklam på TV kan göra att vi får ökad trafik till våra sajter och där med får mer intäkter alltså.

Billån - Mina sidor om lån till bil

12 May 2023

Billån har många och ändå vet få hur det fungerar - konstigt va? Lån till bil inför sommaren? I mars och april glöder billånen ute i landet och det är månaderna då det sägs vara flest människor som väljer att låna pengar till bil. I Lyxfällan ser vi ofta folk som hamnar i trubbel efter ha lånat pengar till bil och sedan inte betalat av den i samma tak som bilens värde sjunkit och sedan bytt bil och gjort samma sak igen.

Våra besökare ska lära sig jämföra själva

Vi vill helt enkelt att besökarna själv ska ta ansvar för sin ekonomi och vara pålästa. Där kan du läsa och lämna betyg och omdöme om samtliga billån och se vilket som är populäraste just den här veckan. Vilket Swedbank billån är i skrivande stund men gå gärna in och se vilket billån som är populäraste just nu.

Tänk på att bilar sällan går upp i värde

Bilar är sällan en bra affär säger många - men kan man inte ta ett billån utan att hamna i trubbel? Många i Sverige är beroende av att äga en bil för att ens liv ska fungera. Många behöver bil för att ens kunna ta sig till jobbet. På vår sajt Bästa billån försöker vi skapa en guide om enbart billån och där våra besökare själva ska kunna jämföra billån och veta vad dom bör tänka på för att undvika att hamna i trubbel när dom ska ta lån till bil.

Så tänker vi investera våra inkomster

28 Mar 2023

Tanken är att våra intäkter så småningom ska investeras i andra företag. Vår långsiktiga plan är att investera alla våra inkosmter i andra företag och avkastningen av dessa ska sedan så småningom fräja djur och natur. Det är vårat slutmål. Att våra investeringar idag ska göra att djur och natur mår bättre i framtiden. Hur det ska gå till exakt vet vi inte idag men vi jobbar på det varje dag för att komma på den bästa lösningen för det. Tanken är att Media Tail ska vara våran IT-del i framtiden.

Rabattkoder

8 Feb 2023

Rabattkoder är väldigt populära på nätet och står för många tusen sökningar varje dag och vi har självklar en sajt om rabattkoder. Försäkringar är en nisch som Media Tail är ganska stora på och lägger ner mycket tid på. Här tänkte vi göra en genomgång av några av våra innehav inom försäkringar. Vi satsar främst på villaförsäkringar och bilförsäkringar men har även sajter om andra typer av försäkringar.

Den har vuxit mycket sedan starten

Det är en blogg som på lite mindre än ett år växt till en av dem mest populära bloggarna om tips på rabattkoder och erbjudanden. Och det är vi otroligt stola över ha gjort på så kort tid. Innan Internet fanns så var rabattkupongen extrem stor men med Internets framfart så har rabattkoden tagit över allt mer. Många e-butiker har helt enkelt en ruta i kassan där man kan skriva in en kod och få rabatt. Vi samlar in såna rabattkoder från nätet och tipsar om dem på vår blogg. Sedan sorterar vi dem efter butiker A-Ö samt i kategorier så som kosttillskott och resor för att ta två populära exempel.

Expressen och Aftonbladet satsar på Rabattkoder

Både Expressen och Aftonbladet satsar numera på rabattkoder. Båda i samarbete med företag som sedan tidigare arbetat med rabattkoder. Men varför väljer dessa gigantiska tidningar att satsa på rabattkoder? Förmodligen är det så enkelt att det finns pengar att hämta för dom genom att slussa läsare in till deras sidor om rabattkoder. Båda har lagt sajterna på den egna domänen genom att skapa så kallade subdomäner. Alltså rabattkod.mediatail.se skulle kunna vara en subdomän till exempel. Så vad tycker då vi om det här? Vi tycker det är väldigt bra att dom hjälper oss att uppmärksamma hur bra rabattkoder är och vi ser dom verkligen inte som konkurrenter.

Svenska Lånenätverket

29 Nov 2022

Svenska Lånenätverket är vårt närverk där vi samlar våra viktigaste domäner och sajter inom vertikalen lån. Vi försöker bygga Sveriges bästa och bredaste innehav inom lån och är en bra bit på vägen. Det vi framförallt försöker göra är att skapa sajter som ger mervärde till våra besökare. Sedan behöver vi faktiskt inte tänka på så mycket mer än så egentligen. För så länge våra besökare är nöjda så är vi nöjda.

För att göra våra besökare nöjda så utvecklar vi vårat innehav dygnet runt året runt. Det är vi ganska så ensamma om och det gör att vi springer snabbt. Förhoppningsvis så snabbt att vi springer om och förbi alla andra. Vi har utvecklat vårat sätt att hantera virtuella fastigheter nästan så länge som Internet funnits. Det gör så klart att vi har en stor fördel även där. Vi har domäner som har ålder som en häst - så att säga. Vi har utvecklat många av domänerna i decennier och tänker extremt långsiktigt. Vi har sajter som ofta är 10 gånger så gamla som våra konkurrenter. För varje gång vi för en förbättring som gör sajten ännu bättre så blir det väldigt mycket svårare för våra konkurrenter att ta marknadsandelar av oss. Vi bygger inget närverk för att tjäna pengar nästa vecka - vi bygger det för att det ska leva för evigt.

Våra stora innehav inom Svenska Lånenätverket

Här kommer vi sammanfatta våra stora innehav inom Svenska Lånenätverket. Vi här även fler domäner och sajter inom just lån än dessa men då ligger dom i andra nätverk som är mindre. Det kan till exempel vara så att båtlån ligger i nischen om och kring just båtar istället.