Blogg

Rabattkoder - Våran sajt med rabattkoder

13 sep 2019

Rabattkoder är väldigt populära på nätet och står för många tusen sökningar varje dag och vi har självklar en sajt om rabattkoder. Försäkringar är en nisch som Media Tail är ganska stora på och lägger ner mycket tid på. Här tänkte vi göra en genomgång av några av våra innehav inom försäkringar. Vi satsar främst på villaförsäkringar och bilförsäkringar men har även sajter om andra typer av försäkringar.

Expressen och Aftonbladet satsar på Rabattkoder

Både Expressen och Aftonbladet satsar numera på rabattkoder. Båda i samarbete med företag som sedan tidigare arbetat med rabattkoder. Men varför väljer dessa gigantiska tidningar att satsa på rabattkoder? Förmodligen är det så enkelt att det finns pengar att hämta för dom genom att slussa läsare in till deras sidor om rabattkoder. Båda har lagt sajterna på den egna domänen genom att skapa så kallade subdomäner. Alltså rabattkod.mediatail.se skulle kunna vara en subdomän till exempel. Så vad tycker då vi om det här? Vi tycker det är väldigt bra att dom hjälper oss att uppmärksamma hur bra rabattkoder är och vi ser dom verkligen inte som konkurrenter.

Våran sajt med Rabattkoder

Våran sajt Rabattkodbloggen.se listar förvisso rabattkoder men vi är en blogg som knyter ett helt annat band med våra läsare. Vi listar inte bara rabattkoder. Såna sajter finns det lika många som moln på himlen. Vi skapar en unik produkter där det inte finns någon motsvarighet i Sverige. Vi tipsar om rabattkoder till sajter genom att ha sidor som Lampgallerian rabattkod och liknande men vi tipsar även om allt som kan göra din affär billigare i vår blogg. Det är framförallt det vi gör. Och då bygger vi ett band som gör att det är oss människor kommer till när dom vill hitta en rabattkod till sin butik som dom precis ska handla i. Det tror vi inte dom gör till alla rabattkodsidor som bara samlar lite koder på hög och som ser exakt lika ut. Vi tror både besökare och google uppskattar vår sajt betydligt mycket mer.

Den har vuxit mycket sedan starten

Det är en blogg som på lite mindre än ett år växt till en av dem mest populära bloggarna om tips på rabattkoder och erbjudanden. Och det är vi otroligt stola över ha gjort på så kort tid. Innan Internet fanns så var rabattkupongen extrem stor men med Internets framfart så har rabattkoden tagit över allt mer. Många e-butiker har helt enkelt en ruta i kassan där man kan skriva in en kod och få rabatt. Vi samlar in såna rabattkoder från nätet och tipsar om dem på vår blogg. Sedan sorterar vi dem efter butiker A-Ö samt i kategorier så som kosttillskott och resor för att ta två populära exempel.

Smslåna.nu - När du ska sms-låna!

12 sep 2019

Sms-låna är våran stora satsning på Sveriges bästa sajt med smslån, snabblån och andra smålån som platsar.

Sms-lån och snabblån är samma sak

Idag har vi börjar bygga ut guiderna om snabblån på Kontantinsats för att bredda våran räckvidd ännu mer. Vårt huvudfokus är som vanligt att få flera i Sverige att veta att det är möjligt att låna till kontantinsatsen och ha den bredaste jämförelsen för alla som vill ta ett blancolån till sin insats. Men vår vision är att bygga den största och bästa bloggen för alla som ska låna pengar och vill ha information, omdömen, betyg och recensioner om alla lån i Sverige. Jag kommer skriva mycket mer i ämnet inom kort.

Bäst i test

10 sep 2019

Bäst i test är något vi verkligen tror kommer växa enormt mycket dom närmaste åren. Det är redan stort men vi tror det kommer bli mycket större. För det är på nätet folk kommer välja att jämföra och hitta dom bästa priserna men även dom bästa produkterna. För vilken ansiktskräm ska man ha? Vilka vinterdäck är bäst i test just nu? Vi äger en sajt som vi hoppas ska hjälpa dig med just detta. Alltså vart man kan hitta bäst i test och vilka produkter som är bäst just nu. I olika kategorier. Vi kommer gå ut med vilken sajt vi har köpt inom kort. Vi kommer satsa väldigt mycket på den sajten.

Våra sajter inom Bäst i test

Vi har några sajter inom bäst i test med lite olika inriktning men vi har en sajt som vi lägger det mesta fokuset på och det är den du kan läsa om här.

Kontantinsats.se - Sajten om att låna till kontantinsatsen

5 sep 2019

Låna till kontantinsats vid köpa av bostad har blivit väldigt vanligt dom senaste åren. Speciellt efter att Finansinspektionen införde nya regler 1 oktober 2010 som gjorde att man måste ha minst 15 procent i kontantinsats istället för tidigare 10 procent. Därför startade vi samma år sajten Kontantinsats.se - Låna till kontantinsats där vi helt enkelt visar svenska folket möjligheten att ta ett privatlån till insatsen. Så länge ens ekonomi och bank tillåter det. För tyvärr vet alldeles för få om denna möjlighet. Bland dom vi listar som möjliga privatlån till insatsen hittar du många stora kända banker och långivare så som Lendo och ICA Banken för att ta två exempel.


Hitta Kontantinsats i sociala medier

Här kan du hitta Kontantinsats i sociala medier. Twitter, Facebook med mera. Du får väldigt gärna följa oss där så du kan ta del av alla nyheter.

Kontantinsats är någon alla som köper en bostad måste lägga fram. Det är lag på 15 procent och det är väldigt få som har möjligheten att lägga upp så mycket pengar. Därför kan man behöva låna till sin kontantinsats. Kontantinsats när du ska köpa bostad eller kontantinsats när du ska köpa bil. Det är två tillfällen då kontantinsats oftast kommer upp. Ska man låna till kontantinsatsen?

Våran sajt Kontantinsats

Om hur du kan låna till kontantinsatsen och sajten har varit i våran ägo sedan 2010. I början var det en blogg om enbart lån med kontantinsats men har senare även börjat handla om allt som har med lån att göra. Våran vision är nu att skapa den största och bästa ekonomi-bloggen kring lån. Det gör vi genom att skapa något som vi inte hittar någon annanstans. Vi vill lägga makten åt låntagaren och inte långivaren. Vår vision är att du som besökare själv ska få så bra överblick över lån som möjligt.

Därför listar vi banker, mindre långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänster. På så sätt hoppas vi skapa den bredaste jämförelsen av alla. Vi har topplistor, omdöme, betyg, recensioner om alla lån. Nu tar vi nya steg och får en helt ny design. Vi hoppas få ut den innan året är slut och med den hoppas vi att vi kommer bli ännu större och bättre och ge våra besökare ännu bättre och relevantare sajt.

Även billån utan kontantinsats

Vi skriver väldigt mycket om billån utan kontantinsats där våran guide på Kontantinsats.se som heter just Billån utan kontantinsats är våran största i ämnet. Idag har vi uppdaterat guiden hela dagen och vi hoppas att ni ska se skillnad efter renoveringen. Vi har verkligen försökt bygga en guide som alla kan ha nytta av. Oavsett om du kan mycket om ekonomi eller ingenting alls. Alla ska kunna hitta det dom söker. Tyvärr har billån i USA blivit en het potatis efter att dom försöker tjäna pengar på folk som inte kan betala lån till en bil egentligen. Precis som dom gjorde med bolån vid förra finanskrisen. Men våran guide försöker vi göra så våra besökare inte blir en av alla dessa.

Billån utan kontantinsats är helt enkelt ett privatlån och det är något vi verkligen skriver mycket om på våra sidor om lån.För vi tror inte så många vet om att det finns fler alternativ när man ska låna till bil. Att man måste lämna bilen som säkerhet och alltså måste uppfylla alla krav som ett sådant lån innefattar. Men så är det ju inte alls. Det är något vi satsar hårt för att informera om.

Allt fler väljer att Låna till kontantinsats

Är du ute efter att låna till kontantinsats kan du titta in våran presentationssida om våra sajter om Kontantinsats. Vi driver en sajt inom just låna till kontantinsats då vi tycker det fattas vettig info om just det och därför denna sajt till år 2010. Och den har vi sedan fortsatt driva sedan dess och det kommer vi fortsätta göra då vi tycker om det väldigt mycket. Du kan som sagt se vad vi skrivit om det i menyn och sedan ta dig fram där.

Kan man fortfarande låna till kontantinsats?

För er som följt våran blogg ett tag vet att vi skriver väldigt mycket om just lån till insatsen eftersom vi äger Kontantinsats.se där den hör till en av våra största sajter i Lånenätverket. Och vi ofta in frågan om man kommer kunna låna pengar till insatsen även 2018. Därför tänkte vi i det här inlägget berätta våra tanker om det. Vi tror att dom aldrig kommer ta bort möjligheten att ta blancolån till insatsen. Däremot kanske begränsa den genom att man måste ha 5% själv där man sparat ihop pengarna och sedan kan man ta privatlån för 10% och sedan bolån på resterande 85%. Det är vad vi tror efter ha följt detta varje vecka ända sedan år 2010. Alltså i över 7år. Och vi kan se att andra länder gått åt detta hållet. Och då brukar det kunna bli så att Sverige tar efter.

Inget ras på bostadsmarknaden

Just nu skriver media om bostadsmarknaden flera gånger om dagen. Och vad är det egentligen som händer? Vice riskbankschef tror inte på nedgång alltså. Vi får väl se om han har rätt eller fel inom någon månad. Vi tror att nya amorteringskraven 2018 är helt förödande. Det är klart att folk kommer låna mindre pengar men hur kommer det påverka Sveriges ekonomi? Det är många som köpt väldigt dyra bostäder nu pga väldigt låg ränta under väldigt många år. En låg ränta som blev låg för att få igång ekonomi genom att folk lånade pengar. Och nu ska man alltså köra över dom som lånat pengar genom att skapa ras på bostadsmarknaden?

Stor uppdatering av låna till kontantinsats

Låna till kontantinsats är guiden du hittar på startsidan av Kontantinsats.se och idag har vi gjort en stor uppdatering av den guiden som fungerar lite som hjärtat i sajten. Målet har att ännu tydligare visa innehållet på hela sajten från startsidan samtidigt som vi försöker skapa mervärde för alla som vill låna till kontantinsatsen och vill ha en plattform att kunna mötas på för att diskutera det med andra.

Låna till kontantinsats är det många som måste göra

Låna till kontantinsats är det många som måste göra för att ha en chans att komma in på bostadsmarknaden idag i och med att kontantinsatsen ligger på så mycket som 15 procent. Kontantinsats.se listar olika typer av lån man kan ta när man behöver låna till en kontantinsats på till exempel en bostad.

Sverige fortsätter låna till kontantinsatsen med privatlån

Det pratar extremt mycket om bolånemarknaden just nu. Man kan höra det på korgen, på bussen, i kassakön, i fikarummet. Ja just nu pratas det om det överallt känns det som. Media fyller på med mer om det varje dag eftersom det drar till sig så mycket klick. Och klick är lika med pengar. På SvD kan man idag läsa om svenskarna fortsätter låna pengar till kontantinsatsen för att kunna komma in på bostadsmarknaden. Och det lär inte bli ovanligare för att marknaden verkar somna in nu. För hur längre bopriser desto fler kommer kunna ta ett privatlån till kontantinsatsen. Och så måste det väl få vara? Vi måste kunna ta privatlån. Vi driver Kontantinsats.se sedan 2010 och sitter på väldigt mycket statistik om detta. Och det vi kan se är att folk inte lånar mer än dom inte kan betala. För det är väldigt svårt att låna till insatsen och ett bolån om man inte har ekonomin för det. Det finns mer pengarna i stugorna än vad som verkar finnas med i kalkylen för hur skuldtyngda svenskarna är. För vi tror nämligen att dom flesta väljer att spara pengar på olika sätt istället för att betala av bostaden. Vi tror det kommer ärvas mer pengar än någonsin dom närmaste åren.


Samla lån - Våran sajt om samlingslån!

28 aug 2019

Samla lån heter vår sajt om om att Samla lån. Vi äger och driver Samla lån med våran del av företaget som heter Svenska Lånenätverket. Det är grenen med enbart ekonomi-sajter. Framförallt sajter inom lån. Låna pengar online på nätet har dom senaste 10åren fullkomligen exploderat.

Därför satsar vi på Samla lån

Svenska Lånenätverket är hårt nischade ekonomi-sajter där vi har som vision att bygga Sveriges bästa sajter om just den hårda nischen. Samla lån är till exempel en sajt som vi hoppas ska vara det självklara valet för alla som dragit på sig många små lån och vill samla dessa till ett större lån och på så sätt få ner sina kostnader. Vi vill helt enkelt att en besökare ska känna att dem hittat exakt vad dom söker när du kommit in till vår sajt och vill samla lån och krediter till ett stort lån. Vi hoppas att man kommer besöka oss innan man behöver en skuldsanering och istället kan ta tag i sin ekonomi själv. Vilket är allt annat än lätt för alla. Speciellt om man inte mår helt bra, är sjuk eller inte har något jobb. Vi försöker ta med alla möjliga scenarior på vår sajt om att samla lån och krediter på ett ställe.

BästaBillånen.se - För dig som vill jämföra billån 2019

27 aug 2019

Lån till bil inför sommaren? I mars och april glöder billånen ute i landet och det är månaderna då det sägs vara flest människor som väljer att låna pengar till bil. I Lyxfällan ser vi ofta folk som hamnar i trubbel efter ha lånat pengar till bil och sedan inte betalat av den i samma tak som bilens värde sjunkit och sedan bytt bil och gjort samma sak igen.

Tänk på att bilar sällan går upp i värde

Bilar är sällan en bra affär säger många - men kan man inte ta ett billån utan att hamna i trubbel? Många i Sverige är beroende av att äga en bil för att ens liv ska fungera. Många behöver bil för att ens kunna ta sig till jobbet. På vår sajt Bästa billån försöker vi skapa en guide om enbart billån och där våra besökare själva ska kunna jämföra billån och veta vad dom bör tänka på för att undvika att hamna i trubbel när dom ska ta lån till bil.

Våra besökare ska lära sig jämföra själva

Vi vill helt enkelt att besökarna själv ska ta ansvar för sin ekonomi och vara pålästa. Där kan du läsa och lämna betyg och omdöme om samtliga billån och se vilket som är populäraste just den här veckan. Vilket Swedbank billån är i skrivande stund men gå gärna in och se vilket billån som är populäraste just nu.